L’alcalde d’Arenys de Munt ha rebut la notificació de la fiscalía per anar a declarar pel seu suport al referéndum de l’1 d’octubre.

on Dimarts, 19 Setembre 2017 12:15.

L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, ha rebut la notificació de la fiscalia per anar a declarar pel seu suport al referèndum de l’1 d’octubre.

La citació li ha arribat aquest matí, i el cita el proper dilluns dia 25 a les 12 del migdia a les dependencies de la fiscalia a Mataró, per declarar per un possible delicte de desobediència.

Fins al 28 de setembre es poden presentar al•legacions al Catàleg de Camins d'Arenys de Munt.

on Dimarts, 19 Setembre 2017 12:12.

L’ajuntament d’Arenys de Munt ha ampliat el termini per a presentar al·legacions al Catàleg de Camins a proposta del grup municipal de la CUP que va demanar formalment una ampliació de termini per tal de facilitar noves peticions d'incorporació de camins que no estan recollits en el document inicial.

Demà hi haurà consell municipal de comunicació de l’ajuntament d’Arenys de Munt.

on Dimarts, 19 Setembre 2017 12:10.

Demà hi haurà consell municipal de comunicació de l’ajuntament d’Arenys de Munt. Aquest consell és una eina per apropar l’activitat del departament de comunicació de l’Ajuntament, i feia 10 anys que no es feia.

El regidor de comunicació, Josep Sánchez espera que aquest consell ajudi a fer partíceps als veïns de les decisions del departament de comunicació.

Demà es farà una trobada per preparar la primera Festa del Voluntariat i l’Associacionisme.

on Dimarts, 19 Setembre 2017 12:08.

La Regidoria de Participació de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, organitza una reunió informativa sobre la realització de la Primera Festa del Voluntariat i l’Associacionisme. La reunió tindrà lloc demà a les 8 del vespre a la Sala Municipal, on s’exposarà i s’informarà de com participar-hi.

Amb l’inici del curs escolar també ha començat l’Aula de Música d’Arenys de Munt.

on Dimarts, 19 Setembre 2017 12:04.

Amb l’inici del curs escolar també ha començat l’Aula de Música d’Arenys de Munt.

Rosa Conesa ha explicat que  una de les novetats d’aquest any és el Projecte “Música en familia”, educació musical per a nadons de 0 a 3 anys acompanyants d’un adult.

Donaviva celebra el seu aniversari amb una festa solidaria i té en marxa un concurs de relats per a l'erradicació de la violència de gènere.

on Dimarts, 19 Setembre 2017 12:01.

Donaviva celebra el seu 12è aniversari amb una festa solidaria que es farà diumenge a la Sala Corrioles del Centre Moral a partir de les 6 de la tarda.

Es faran una serie d’activitats entre les que hi haurà l’homenatge a la dona de l’any, que serà per Magda Viaplana.

Ja s’han recollit unes 500 fotografies antigues d’Arenys de Munt pel llibre “L’abans d‘Arenys de Munt”.

on Dimarts, 19 Setembre 2017 11:53.

Ja s’han recollit unes 500 fotografies antigues d’Arenys de Munt pel llibre “L’abans d‘Arenys de Munt”.

Recordem que des de fa uns mesos, l’Editorial Efadós està  demanant a particulars i entitats que cedeixin fotografies antigues que il·lustrin la vida quotidiana, associativa, esportiva, industrial, urbanística, educativa i festiva del poble.

Demà a la Biblioteca d’Arenys de Munt l’escriptora Care Santos participarà al Club de lectura.

on Dimarts, 19 Setembre 2017 11:50.

Demà a la Biblioteca d’Arenys de Munt l’escriptora Care Santos participarà al Club de lectura, que en aquesta ocasió serà obert a tothom qui vulgui passar una estona amb l’escriptora.

Els participants del club de lectura comentaran el darrer llibre de Care Santos, El Diamant Blau, que és la novel·la més personal de l’escriptora ja que està protagonitzat per la seva àvia Teresa Pujolà.

L’alcalde d’Arenys de Munt va participar dissabte a l’acte de suport als alcaldes que han signat el decret a favor del referéndum

on Dilluns, 18 Setembre 2017 11:50.

Més de 700 alcaldes van participar dissabte a l’acte de rebuig al requeriment que la fiscalia ha fet als alcaldes que han signat el decret de suport al referèndum de l’1 O, entre ells l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda.

Un any més es farà el programa formatiu per donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva.

on Dilluns, 18 Setembre 2017 11:48.

“Créixer en família”és un programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l'objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança. En aquest sentit es farà un cicle de tallers d'intercanvi d'experiències entre pares i mares amb fills i filles d'edats similars, guiats per tècnics de la Diputació.

L’Ajuntament ofereix un nou recurs de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals.

on Dilluns, 18 Setembre 2017 11:46.

L’Ajuntament amb el suport de la Diputació i la col·laboració de la Federació d’Associacions de Familiars d’Alzheimer de Catalunya ofereix un recurs de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals.

Dijous es commemora un any més el Dia Mundial de l’Alzheimer.

on Dilluns, 18 Setembre 2017 11:44.

Dijous es commemora un any més el Dia Mundial de l’Alzheimer i a la Residència Sant Martí d’Arenys de Munt tindrà lloc el “Cafè de l’Alzheimer” amb un berenar i un col·loqui.


El col·loqui serà a càrrec de Smilingdog, col·lectiu de professionals que ofereixen serveis d’intervenció i acompanyament d’activitats amb gossos, tan lúdiques com terapèutiques, amb l’objectiu de despertar emocions. 

L’acte tindrà lloc dijous a partir de les 4 de la tarda, a la Residència Sant Martí.

Dimecres es reprèn la programació del cicle de tallers de cuina, anomenat “Receptes de Vida”.

on Dilluns, 18 Setembre 2017 11:39.

Dimecres es reprèn la programació del cicle de tallers de cuina, anomenat “Receptes de Vida”, i promogut des de la Taula de Convivència d’Arenys de Munt amb l’objectiu de generar espais de trobada que promoguin la millora de la cohesió social.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt realitza, amb la col·laboració de l’Associació Celíacs de Catalunya, un taller de pa

on Dilluns, 18 Setembre 2017 11:37.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt realitza, amb la col·laboració de l’Associació Celíacs de Catalunya, un taller de pa i diversos tipus de masses fetes de forma artesanal.

La mestra artesana, Isabel Trullenque de Celiadictos, ens ensenyarà a fer diferents tipus de pa, pizza, coca de recapte i empanades.

La paella solidària organitzada pels Voluntaris a favor de Càritas d’Arenys de Munt recapta 600 euros

on Dilluns, 18 Setembre 2017 11:35.

La Setmana Solidària que organitzen els Voluntaris per Arenys de Munt va començar ahir diumenge amb la paella solidària que va realitzar l’Associació de la part alta de la riera.

Recordem que aquest any la setmana solidària està dedicada a la pobresa energètica i tots els diners recaptats amb les diferents activitats aniran al Projecte de Càritas d’Arenys de Munt.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt rebrà 44 mil euros per poder contractar 4 joves inscrits al programa de Garantia Juvenil.

on Divendres, 15 Setembre 2017 11:50.

El Servei d'Ocupació de Catalunya està en procés d’atorgar en breu una subvenció a l’Ajuntament d’Arenys de Munt de 44.000 euros per contractar 4 joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

Els requisits per optar a aquests llocs de treballs són els següents:
Tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit com a demandant d'ocupació, no haver transcorregut 5 anys des de l'acabament dels estudis i no haver estat contractat en pràctiques durant un temps superior a dos anys.

Aquests dies han finalitzat els treballs de consolidació del talús de la zona verda del rial Bellsolell.

on Divendres, 15 Setembre 2017 11:48.

Aquests dies han finalitzat els treballs de consolidació del talús de la zona verda del rial Bellsolell, situat darrere les naus, després del aiguats del 26 d’octubre del 2016.

El regidor d’Espai Públic ha explicat que aquesta actuació ha comportat la neteja i retirada de tot el material terrós que va caure i la col·locació d’un cable metàl·lic de reforç i una malla metàl·lica de protecció de talussos.

Entre el proper dilluns i dimarts els carrers Rasa, Borrell, Nou i Olivera tindran diferents afectacions en la mobilitat.

on Divendres, 15 Setembre 2017 11:47.

Entre el proper dilluns i dimarts els carrers Rasa, Borrell, Nou i Olivera tindran diferents afectacions en la mobilitat a causa de les actuacions que es faran a la calçada, per millorar la xarxa de clavegueram al carrer de la Rasa.

A partir d’avui el calendari de la recollida porta a porta torna a ser l’habitual.

on Divendres, 15 Setembre 2017 11:46.

A partir d’avui el calendari de la recollida porta a porta a Arenys de Munt torna a ser l’habitual. Ahir va ser l’últim dia que es va recollir la matèria orgànica els dijous.

Recordem que el calendari de recollida d’escombraries habitual és: dilluns, envasos; dimarts, orgànica; dimecres, paper i cartró; dijous, envasos; divendres, orgànica; dissabte, rebuig; i diumenge, orgànica.

Aquesta nit s’ha fet una enganxada de cartells al nostre poble per donar suport al Referèndum.

on Divendres, 15 Setembre 2017 11:44.

Aquesta nit s’ha fet una enganxada de cartells al nostre poble per donar suport al Referèndum de l’1 d’octubre.

La trobada va ser a les 11 del vespre i va comptar amb la participació de la CUP, ERC i el PDeCAT. També hi van participar membres de l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt.

Més articles...

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 78 convidats/des i cap membre en línia