El proper 18 d’abril es coneixerà l’empresa que farà les obres de la riera entre el Bellsolell i la Rasa

on 10 abril 2017.

El proper dimarts dia 18 d’abril es continuaran obrin les pliques de les 12 empreses que s’han presentat per fer la segona fase de l’obra de la riera d’Arenys de Munt entre el Bellsolell i la Rasa.

L’alcalde, Joan Rabasseda, va explicar el passat divendres al programa de ràdio Parlem del Poble que d’aquestes empreses n'hi ha una que té seu a Arenys de Munt. Ara sols coneixen d’on són i dimarts continuaran obrint els sobres de les propostes econòmiques i tècniques que es valoraran abans d’adjudicar l’obra. Respecte les declaracions dels membres del PDeCAT que estaven enfadats amb l’alcalde perquè havia dit que el projecte es podria retardar si els grups de l’oposició presentaven al·legacions, l’alcalde va dir que tenien raó i que no es referia a tots els partits. També va reconèixer que el vot d’abstenció del PDeCAT va facilitar que el projecte quedés aprovat al ple.

Al programa també es va parlar de la gestió de la Ràdio, que ha guanyat Ràdio Associació d’Arenys de Munt. El regidor de Comunicació, Josep Sánchez, va dir que podien haver fet millor els plecs de condicions, però que la llei estipula que les contractacions han de ser de lliure concurrència. El regidor va parlar de la bona feina de la ràdio i la seva competitivitat, que també es veu amb l’edició dels vídeos d’Amuntv. La ràdio gestionarà els continguts de la programació, però ara a més es contractarà un director perquè per llei s’ha de crear aquesta plaça. El regidor va explicar que s’han presentat 4 candidats que hauran de passar una entrevista personal i un examen. Recordem que el programa sencer del Parlem del Poble el podeu escoltar sencer al web de la ràdio.

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 86 convidats/des i cap membre en línia