Al ple de l’Ajuntament es porta la revocació de l’acord de ple del 1925 que va nomenar alcaldes honorífics el Rei Alfons XIII i la reina Victoria Eugenia

on 19 abril 2017.

Al ple de demà dijous l’Ajuntament d’Arenys de Munt porta la revocació de l’acord de ple del 1925 que va nomenar alcaldes honorífics el Rei Alfons XIII i la reina Victoria Eugenia.

També al Ple es portarà a aprovació el reglament regulador de l’organització i funcionament de Ràdio Arenys de Munt. El regidor de Comunicació Josep Sánchez parla d’aquest reglament que especifica les directrius bàsiques per la fiscalització del bon funcionament de la ràdio. Al Ple també es portarà la proposta d’aprovació de les festes locals de l’any 2018 i 4 mocions. La primera la presentarà el PSC per demanar l’adhesió al projecte “No puc esperar!” La CUP presentarà una altra sobre el futur urbanístic dels espais que ocupen els actuals peatges de l’autopista C-32 i dels entorns dels possibles nous accessos a projectar. Els regidors Josep Manel Ximenis i Esther Sánchez presentaran una moció perquè es retornin els diners confiscats pel règim franquista i el PDeCat sobre la necessitat urgent de millorar un tram de la seguretat viària de la carretera C-61 entre els dos Arenys.

El ple és ordinari i per tant hi haurà precs i preguntes. El PP presentarà un prec sobre la localització de l’espai de culte de la comunitat musulmana i preguntarà sobre el manteniment de la zona d’aparcament del pavelló esportiu antic, sobre el precari estat de manteniment dels fanals i sobre l’ús del mercat municipal. Els regidors Josep Manel Ximenis i Esther Sánchez presentaran un prec perquè es prenguin mesures de vigilància per impedir que es jugui amb pilota de futbol a la plaça de l’Església als nens majors de 6 anys i a adults. També preguntaran sobre l’aparcament de vehicles a dins del passeig de Can Victoriano i sobre l’afectació que estan patint els plataners de Can Jalpí, durant el període de neteja dels arbres afectats pel tomicus.

El PDeCat presentarà un prec per millorar l’estat dels bancs de l’avinguda Joan 23, per millorar l’estat de les voreres de la plaça del Ziam i per millorar els rials a la zona de l’Escola Sobirans. També preguntaran sobre eñ perquè s’ha tardat tant de temps a respondre al Síndic de Greuges sobre la neteja de la parcel·la de bosc públic entre el passatge i el carrer de les Suredes. El ple serà demà a les 8 del vespre a la Masia de Can Borrell i com sempre el podreu seguir per la ràdio.

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 83 convidats/des i cap membre en línia