Més detalls de l’ordre del dia del Ple i les mocions que s’hi presenten

on 20 abril 2017.

Com ahir els vam avançar, el ple d’avui dijous de l’Ajuntament d’Arenys de Munt porta la revocació de l’acord de ple del 1925 que va nomenar alcaldes honorífics el Rei Alfons 13 i la reina Victoria Eugenia. 

També al Ple es portarà a aprovació el reglament regulador de l’organització i funcionament de Ràdio Arenys de Munt, que especifica les directrius bàsiques per la fiscalització del bon funcionament de la ràdio, la proposta d’aprovació de les festes per a l’any 2018 i 4 mocions. La primera la presentarà el PSC per demanar l’adhesió al projecte “No puc esperar!”, una iniciativa per sumar-se a la xarxa de ciutats i establiments disposats a cedir els seus lavabos a les persones que en tenen una necessitat recorrent per causa d’una malaltia inflamatòria intestinal. És una iniciativa de l’Associació de malalts de crohn i colitis ulcerosa que es basa en un sistema de geolocalització dels “punts amics” a través d’un aplicatiu per a telèfons mòbils. Els pacients disposen d’unes targetes expedites sota criteris mèdics que els acredita. La CUP presentarà una altra sobre el futur urbanístic dels espais que ocupen els actuals peatges de l’autopista C-32 i dels entorns dels possibles nous accessos a projectar. La seva idea és que quan s’eliminin els petages s’aprofiti l’espai que ara ocupen per a usos adequats com horts urbans o aparcaments d'autobusos per a un millor transport públic i no pas que s’hi pugui implantar una àrea comercial. Escoltem la regidora Maria Ballester

Els regidors Josep Manel Ximenis i Esther Sánchez presentaran una moció perquè es retornin els diners confiscats pel règim franquista. Són els diners que es van requisar a partir de l’any 1939 a la zona republicana. Explica el sentit de la moció el regidor Ximenis. I el PDeCat presenta una moció sobre la necessitat urgent de millorar la seguretat viària de la carretera C-61 entre els dos Arenys, concretament al nus sota l’autopista, on darrerament hi ha hagut diversos accidents, sobretot per maniobres incorrectes. Ho ha argumentat el regidor Lluís Campassol. El ple és ordinari i per tant hi haurà precs i preguntes. Començarà a les 8 del vespre a la Masia de Can Borrell i com sempre el podreu seguir en directe per la ràdio.

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 81 convidats/des i cap membre en línia