Avui s’ha fet pública la programació de l’edició d’enguany del Festival de Música Clàssica Santa Florentina

on 04 Mai 2017.

Avui s’ha fet pública la programació de l’edició d’enguany del Festival de Música Clàssica Santa Florentina.Torna Ara Malikian i vindran grans noms i orquestres a nivel mundialAvui s’ha fet pública la programació de l’edició d’enguany del Festival de Música Clàssica Santa Florentina, que se celebrarà al Castell Jalpí entre el 4 i el 26 d’agost. La programació inclourà deu concerts amb repertoris de totes les èpoques i estils, i es manté fidel als principis del festival de promocionar i donar a conèixer joves promeses en l’àmbit musical i, també, artistes catalans.

El dia 4 d’agost arrenca el festival amb una gala d’estrelles, que interpretaran àrees d’òpera. L’endemà, el dia 5, es farà un recital del pianista japonès Iro Satu. El dia 11 d’agost hi haurà la Haendel Festival Orquestra, una orquestra de cambra alemanya que farà peces, sobretot, de Haendel El dia 12 d’agost actuarà un quartet de corda, amb el pianista Daniel Blanch, que interpretaran obres de Shubert. El dia 14 arriba un dels caps de cartell. El prestigiós violinista Ara Malikian aterra de nou a Arenys de Munt per oferir un concert espectacular amb tot el seu equip. El dia 17 d’agost vindrà al Festival de Sant Florentina l’Orquestra d’Andorra, el dia 18 hi haurà actuació del pianista català Albert Guinovart, el dia 19 d’agost tindrem la vista de la GiOrquestra, de Girona, dirigida pel compositor Marc Timón, que interpretarà bandes sonores de Hollywood. El dia 25 d’agost serà el torn de la Polifònica de Puig-Reig, interpretant cors d’òpera, musicals i sardanes corals. I la darrera proposta és el 26 d’agost amb la tradicional gala de tenors.

Aquesta és la segona edició del festival maresmenc que es programa a Arenys de Munt, després que l’any passat s’establís el conveni entre l’Associació Santa Florentina, el Grup SERHS i l’Ajuntament d’Arenys de Munt. Carlos Hartmann es mostra molt content d’haver portat el festival a Arenys de Munt, on hi troba molts avantatges. Aquest any hi ha una novetat en l’horari dels concerts. Tots començaran a un quart d’onze de la nit. És un quart d’hora més tard que l’any passat, amb la voluntat de donar una mica més de temps a qui vulgui sopar o prendre alguna cosa abans dels concerts. Les portes de Can Jalpí s’obren a les 8. 

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 145 convidats/des i cap membre en línia