El multireferèndum d’Arenys de Munt necessita un 19% de participació per considerar vinculants els resultats

on 05 Mai 2017.

El multireferèndum d’Arenys de Munt necessita un 19% de participació per a considerar vinculants els resultats. El multireferèndum d’Arenys de Munt es portarà a terme diumenge i segons el govern serà necessari arribar a un 19% de participació per considerar vinculants els resultats. La votació serà entre les 9 del matí i les 8 del vespre, a la Sala Municipal, hi podran votar tots els arenyencs i arenyenques a partir dels 16 anys. 

Avui fem un repàs a alguns dels principals missatges de campanya que han anat oferint aquests dies els partits. Les preguntes seran: esteu d'acord que la riera sigui d'ús exclusiu per a vianants? I voleu que només sigui dissabtes, diumenges i resta de dies festius o sempre? En aquest sentit, la CUP, per exemple, demana que sigui sempre de vianants i recuperi l’esperit del poble viu al voltant de la riera. El PSC aposta per fer-la de vianants només els caps de setmana i festius. Es preguntarà si voleu que es creïn places d'aparcament de pagament a prop de la riera. A la pregunta de si voleu que es tregui el pont de la riera un dels partits que més campanya ha fet a favor de mantenir-lo és el PDeCat. Als seus anuncis de campanya han ofert una interpretació teatralitzada. També es preguntarà si voleu que l'Ajuntament iniciï gestions per recuperar l'edifici de l'Escola Sant Martí per a usos de la població i que es projecti una escola nova.

És una pregunta proposada pel Consell del Poble, que defensa el Sí com a resposta. Escoltem una de les representants del Consell, Nuri Vilaró. La posició contrària és la que defensa Esquerra Republicana, per ser un edifici fet durant la República i pensat ja per ser una escola. Per últim es demana quin dels tres projectes per actualitzar i normalitzar l'escut d'Arenys de Munt voleu que s'aprovi. En aquest cas hi ha un partit que voldria mantenir l’actual escut amb Sant Martí a cavall. És el PP. Aquests són alguns arguments, però encara hi ha més possibilitats d’escoltar-los a tots parlant de totes aquestes qüestions. Serà demà, quan es farà un debat obert sobre el mutireferèndum. Es portarà a terme a la Masia de Can Borrell amb els representants dels diferents partits politics i amb representació del Consell del Poble. El debat serà dissabte a ¼ d’una del migdia i el podreu escoltar en directe per la ràdio.

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 146 convidats/des i cap membre en línia