Parlem amb els representants de les formacions politiques d’Arenys de Munt sobre com viuran el referèndum.

on 29 Setembre 2017.

Diumenge es celebra el referèndum per la independència i a Arenys de Munt, en principi, es podrà anar a votar als habituals col·legis electorals.

Avui a l’informatiu hem parlat amb els representants de les diferents formacions polítiques d’Arenys de Munt sobre com viuran aquest dia.

El president d’Esquerra a Arenys de Munt, Ramon Pujol, ha dit que serà un dia normal d’eleccions i que com sempre faran d’apoderats perquè tothom pugui anar a votar amb normalitat. Posteriorment disposats a celebrar el SI a la independència.

El regidor Josep Manel Ximenis explica que el viurà amb molta emoció, tal i com va viure la consulta d’Arenys de Munt. A la pregunta de: on serà?, el regidor ha dit que no ho sap ja que s’ha apuntat com a voluntari del referèndum. El que sí està segur és que a Arenys de Munt serà una festa de la democràcia.

Sobre el que pot passar, Josep Manel Ximenis creu que no hi haurà cap problema per votar al nostre poble, però sí li preocupa com actuarà l’Estat Espanyol, que ha demostrat que no compleix amb la democràcia.

La regidora del PSC, Ángels Castillo, ha dit que per als socialistes serà com un diumenge normal, que intentaran mostrar tranquil·litat i desitja que no hi hagi cap confrontament i que Catalunya segueixi donant exemple de convivència.

La regidora de la CUP, Maria Ballester, serà tot el dia al carrer per ajudar en el que calgui i convençuda que es podrà votar per defensar els nostres drets i les nostres llibertats. Maria Ballester ha explicat que tot i les detencions, el tancament de webs o col·legis electorals, s’ha demostrat que els catalans sabem improvisar i hem demostrat unitat.

En canvi el regidor del PP, Ramon Planas, continua mantenint que el referèndum no es celebrarà i que per a ell diumenge serà com qualsevol altre diumenge.

Pel que fa al PdeCAT, Lluís Campasol, ha dit que en aquests moments ningú pot preveure el que passarà i que totes les actuacions que està realitzant l’Estat espanyol són per espantar. Lluís Campasol també ha comentat que s’ha de tenir plena confiança en el Govern i que el més important són les persones que tiren el referèndum endavant.

De tot plegat es parlarà aquesta tarda en el debat del programa Parlem del Poble de Ràdio Arenys de Munt que començarà a les 6 de la tarda i que tindrà lloc al Centre Moral, per a tothom que hi vulgui assistir.

Aquest es centrarà a parlar del que està passant a Catalunya, Espanya i al món, referent al procés polític i social que viu Catalunya.

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 122 convidats/des i cap membre en línia