Al ple extraordinari de l’Ajuntament es van aprovar els comptes del 2015 i 2016.

on 09 Octubre 2017.

Aquest matí s’ha celebrat ple extraordinari de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. D’entrada abans d’anar als punts, l’alcalde Joan Rabasseda ha parlat de la jornada de l’1 d’octubre i ha condemnat les carregues policials. El regidor del PP, Ramon Planas, també ha condemnat qualsevol agressió de violència i ha dit a l’alcalde que hagués estat bé que quan ell ha rebut atacs, o altres regidors, aquests també es condemnessin.

Pel que fa a l’ordre del dia s’han aprovat els comptes del 2015 i del 2016. El regidor d’Economia, Josep Sánchez, ha donat dades del patrimoni i dels moviments econòmics, que són d’un resultat positiu.

Sobre aquest punt, el regidor Josep Manel Ximenis ha recordat que van votar en contra del pressupost del 2015 perquè no es van contemplar les seves propostes. Per això i per coherència han votat en contra del compte del 2015.

El regidor del PDeCAT Marc Tarrés ha dit que tot i que aquest compte no és tan bo com altres, els resultats són bons i GUSAM s’ha consolidat.

La regidora de la CUP, Maria Ballester, ha fet una única intervenciósobre els comptes del 2015 i 2016, dient que aquests són bons i s’ha fet una bona gestió. Espera que els terminis es puguin continuar complint.

Els comptes del 2015 s’han aprovat a favor de tots els regidors a excepte dels regidors Josep Manel Ximenis i Esther Sánchez, que han votat en contra. El regidor d’Economia també ha donat els resultats del compte general del 2016.

El regidor del PDeCAT, Marc Tarrés ha fet una anàlisi del punt, sobretot destacant la municipalització de l’aigua i en concret la pujada de preu del rebut. Per respondre, el regidor d’Economia ha explicat el criteri que s’ha seguit amb l’aigua i les inversions que s’han fet i es faran. En relació a altres municipis el preu del rebut de l’aigua no és més car.

Sobre el compte del 2016, Marc Tarrés els ha valorat positivament ja que no estem excessivament endeutats, reduint els deutes bancaris i amb resultats positius per poder tenir un millor finançament. El regidor del PP, Ramon Planas, també els ha valorat positivament i hi ha votat a favor.

En aquest cas el regidor Josep Manel Ximenis, fent referència al pressupost del 2016, s'ha abstingut, i en conseqüència també ha votat abstenció. Ha fet referència a fer alguna actuació perquè part dels diners municipals no marxin cap a l’Estat Espanyol. Responent, el regidor d’Economia ha dit que ja estan treballant amb la banca ètica.

Els comptes del 2016 s’han aprovat a favor de tots els regidors a excepte dels regidors Josep Manel Ximenis i Esther Sánchez, que s'han abstingut. Podeu escoltar el ple sencer al web de la ràdio.

 • anunci_collsacreu
 • logo illa
 • Logo AQ arenys de munt
 • Logo WW arenys munt
 • marineland 0
 • logo
 • LOGO

Buscar

SDG SEO
 • Descarrega't Ivoox al teu smartphone i escolta'ns a través d'ell

  ivoox Iphone

  ivoox Android

En directe

Amuntv

amuntv

Qui està en linia

Hi ha 143 convidats/des i cap membre en línia